TISDAG ÄR EN SUPER TVDAG

Nu börjar sista avsnittet av Den rätte för Rosing som absolut ska ses. Ska bli roligt att se vem av småkillarna som vinner. Inte så att man blev förvånad att dom två yngsta är dom som är i finalen. Ska också bli roligt att se killarnas familjer, jag tycker att åldersskillnaden är ganska stor. Få se vad killarnas föräldrar tycker. Efter det är det Desperata Hemmafruar.

Tisdag är en super tvdag!

..HAR ROSA NAGELLACK PÅ NÄSAN..

Ligger i soffan nu..
..har tråkigt..
..har ont i magen..
..har precis målat naglarna..
..det blev inte bra..
..glömde bort och kliade mig..
..blev kletig..
..har rosa nagellack på näsan..
..orkar inte..
..har rosa nagellack på kinden..
..orkar inte..
..har glass i frysen..
..orkar!!

PLINKA PÅ VARSIN ELGITARR, INTE DÅLIGT

Kom hem från skolan för en stund sedan, tog mig en dusch på en gång jag kom innanför dörren, kände mig så sliten. Varit en ganska lugn dag på skolan idag. Kollade på film på Psykologin, var så nära på somna kände hur jag satt och nickade och ögonen var så tunga. Första lektionen tidigt på morgonen, då klarar man inte att kolla på film. På hantverk hade vi besök av några från ekonomi som pratade om deras egna företag dom gjort i trean. Förmodligen ska nog vi också göra det i trean, det är valfritt men det verkar roligt.. Får se hur det blir. En alldeles för lång lunch följt av musiklektion där Lotta och jag fick plinka på varsin elgitarr, inte dåligt.

Idag fick jag också en present av Leo, ett hjärta som ska hängas på en ett halsband. Söta du!

Familjen ska till moster och äta middag, tror inte jag orkar följa med.. Jag kockar själv istället.

JA.. PÅ HÄRNÖSANDSBUSSEN

God eftermiddag! Sitter i soffan nu, myser med Liam, gör läxa och kollar SATC. Liam har lärt mig att göra stora näsgnugget i utbyte att jag lärde han att rita ett hjärta. Han ska göra ett bästisbrev till mig där han ska förklara hur bra bästisar vi är. Om en stund när pappa kommer hem ska vi följa med och handla.

Ikväll klockan nio är det en bra film på tv, Con Air. Har sett den hur många gånger som helst, men den är riktigt bra. Får sällskap också av en som tycker den är minst lika bra, ska bli mysigt. Vi ska ladda upp med gotta och tydligen så är det inte jag som bidrar med det idag, härligt.


Liam: Carro.. Visste du att det finns bälten på bussen?
Jag: Nä.. Gör de?
Liam: Ja.. På Härnösandsbussen!

MR. LOVER KEEP HER ROCKIN'


JAG HAR EN SMASKIG PÅSE

Hej hopp! Hemma från plugget nu och ovanligt pigg. Det var jag i morse också konstigt nog, vaknade och trodde jag försovit mig, kollade på klockan och såg att jag och sängen hade femton minuter kvar tillsammans. Underbart! Ska göra i ordning lite lunch nu, fixa bilder och dra några The Hills avsnitt.

Och äta karra.. Jag har en smaskig påse!

VI BUSAR OCH SPELAR DATASPEL, MÅLAR NAGLAR..

Sorry för dålig uppdatering i helgen, inte varit hemma så mycket. I fredags var jag hemma en stund och kollade Lets Dance, där bäste man vann helt klart. Vart hämtad efter det av en bil full med stora grabbar, trängdes ganska bra där i baksätet. Drog några parti kort och självklart utklassade jag. I lördags fyllde farmor år så var där och åt middag och myste. Släckte ner alla lampor och tände så många ljus vi kunde hitta, var riktigt mysigt.

Idag har jag och Liam varit ensamma hela dan och kommer att vara hela kvällen. Vi busar och spelar dataspel, målar naglar och lagar egen middag. Om en stund ska vi gå ner och bada i bubbel efter det lägger vi oss i soffan med täcken och myser.

Imorgon är det skola utefter schema igen, kommer bli jobbigt att komma upp i tid. Som tur är så är Måndagar kort dag, men kommer förmodligen behöva lägga mig i tid ikväll. Den här helgen här känts lång men nu är den slut..

Och en hel skolvecka väntar.. Jobbigt!

HELIN, DU SKA KOMMA IMORGON

Kom precis hem från Birsta med mamma. Fan, vilket kaos det var. EMD var där och alla små tjejer var helt galna. Packat med folk och en massa massa skrik. Vi som tänkt införskaffa en massa nytt kom bara hem med några få påsar, tråkigt!

Ska åka ner på 7 eleven snart och köpa halstabletter, pappa glömde såklart det på vägen hem. Sedan kryper vi ner i sängen och kollar på Dokumentären om Josef Fritzl som börjar klockan nio. Ska in till skolan en sväng imorgon också, förhoppningsvis så kommer Helin att vara där imorgon?! Eller Helin.. Du ska komma imorgon! Har ingen tid att passa så sover självklart ut först.

God kväll kompisar

KÄNNER MIG SOM OM JAG VAR 13 OCH KÄR


TYVÄRR, MEN DET BLIR INGET BUSSKORT FÖR DIN DEL

Hej alla! Inatt var en tuff natt, är hur täppt i näsan som helst och har ont i halsen. Vaknade flera gånger och kändes som jag skulle kvävas. Ska be pappa köpa med sig halstabletter hem, men tills dess ska jag kurera Oleum inhalator och Oleum Basileum. Brukar inte funka vidare bra, men det är värt ett försök. En promenad kan vara bra också, lite frisk luft gör att det täpper av. Dessutom är det kanon väder.

Kom precis hem från skolan, var där en snabbis och fixade lite nödvändigt. Helin vart var du? Svikare! Och Jessica.. Tyvärr, men det blir inget busskort för din del.

LIKA ROLIGT VARJE GÅNG








EN KRAGEPRÄST


DÅ GÖR DET INGET OM VARMVATTNET TAR SLUT.. SMART!

Precis kommit ur en skön dusch. Hade tänkt ta mig ett långt bad men lilleman hade duschat slut på nästan allt varmvatten så fick bli en dusch istället, en snabb men en skön. Det värsta som finns är när man står och segar och shampoo och balsam och tiden bara rinner iväg, likaså varmvattnet och innan man gjort någon nytta är det slut. Därför gör jag alltid klart allt fort och står sedan och njuter en stund till. Då gör det inget om varmvattnet tar slut.. Smart!

Min nässpray har sprungit iväg, hittar den ingenstans. Får bli till att leta. Skulle behöva stor städa på rummet också, antar att den ligger någonstans där i allt virrvarr av kläder och annat skrot, men vet inte om jag orkar ikväll. Imorgon ska jag nog in till skolan och fixa lite grejer, men först tar jag mig en sovmorgon..

Som nästan alla dagar de senaste två veckorna..
Det här är livet!

UNDERBARA ROSA LAND


OM LIAM FICK BESTÄMMA

Mamma kom precis hem och ska börja med middagen, idag blir det våfflor. Något som jag och Helin satt och diskuterade i telefon för ungefär en halvtimme sen, våfflor och pannkakor är ingen riktig middag. Är iallafall det som bjuds i det här huset idag. Om Liam fick bestämma skulle det vara våfflor eller pannkakor varje dag, som tur är så får han inte det.

Ska ner på birsta sen med mamma en snabbis. Äntligen ska jag få en ny platttång. Vi klarar oss inte med bara en, blir bara en massa bråk. Först ska vi skjutsa Ante på träning, det är jag som sitter bakom ratten.. Bäst ni håller ögonen öppna!

Sitter och pratar härliga gamla minnen med en gammal klasskompis från bosvedjan.
Later


SYND ATT BLIXTEN SPELADE OSS ETT SPRATT


SÅNT HÄR GÖR MIG SÅ FÖRBANNAD

Har precis suttit och skrivigt ihop ett långt mail till en av mina lärare. Jag tror att han lider av minnesluckor eller någonting så nu har jag varit vÄÄldigt tydlig med hur det ligger till. Blää, sånt här gör mig så förbannad, och saken blir inte bättre av att jag verkligen håller på att bli förkyld nu. Ont i halsen och täppt i näsan. Jag ska be pappa ringa och skälla, det brukar lösa sig då. Då kan han också hälsa att Jessica vill ha ett busskort.

Ska göra mig en kopp te, lägga mig i soffan med en filt och kolla på en bra film.


STÄLLER SÅKLART UPP OCH TJÄNAR MIG EN HUNKA

Slumrade en stund förut i soffan vilket inte var bra om jag vill kunna somna ikväll. Inte för att jag måste i säng i tid, jag har ändå ingen skola imorgon. Men herrn som börjar halv 8 kommer vilja släcka lampan och dra ner nattmössan klockan 10 om jag känner honom rätt.
 
Ikväll är det Den rätte för Rosing och Dh, nya avsnittet av Andra Avenyn har också kommit ut på hemsidan, så jag har vad jag gör ikväll. Gubben har beställt en huvudknoppstrim också, man ställer såklart upp och tjänar mig en hunka.

ROSES REALLY SMELL LIKE POO-POO-POO




TÄNK OM DOM SITTER SOM ETT SMECK

Hej alla! Hann inte skriva så mycket igår. Skulle ha hämtat Liam på dagis men fick ändrade planer så var inte hemma på hela kvällen. Får försöka ta igen det idag. Har tänkt att jag ska sola idag men får se hur jag hinner med mig. Det skulle iallafall behövas, jag är vit som en krita. Jag minns inte senast som jag solade.

Kom precis hem från skolan, bara en lektion idag igen, precis som förra tisdagen. Jag har fått läxa idag igen, yeey! Det här går ju som en dans, den här kursen kommer nog gå snabbare än vad jag trott. Skönt att få det ur världen.

Ska fixa lite lunch nu, göra min läxa och sy in ett par jeans som legat oanvända i garderoben alldeles för länge. Jag har faktiskt aldrig använt dom. Dom var lite stor redan när jag köpte dom så tanken var att jag skulle sy in dom med en gång men nu har det gått säkert ett halvår och dom ligger fortfarande med prislappen på längst in i garderoben.

Tänk om dom sitter som ett smeck när dom är klar..
Då har jag gått miste om det i ett halvår

MED ETT GULLIGT LEÈNDE PÅ LÄPPARNA VINKAR JAG SNÄLLT TILLBAKA

På bussen hem idag klev det på tre tjejor i den osäkra åldern, dom visste nog inte riktigt hur dom skulle vara nu. Ena tjejen hade chockrosa leggins till en kort tröja och jacka och lika mycket smink som jag förbrukar på ett år ungefär och hon var inte blyg med tuperingen. Bhn fick självklart sticka fram en bit ovanför tröjan.

När dom kliver på bussen går dom direkt till spegeln som sitter vid dörren och vinklar ner den och börjar spegla sig. Drar några put poser och fixar till sminket, lägger på lite mer läppglans. Tjejen med de rosa legginsarna står sedan och kollar på sig själv hela tiden när hon pratar med sina kompisar istället för att kolla på dom, hon står dessutom och speglar sig när hon dricker sin dricka och försöker se så snygg ut som det bara går. Sedan börjar dom skryta om sina stora sugmärken på halsen..

Medvetet satt jag och stirrade på henne hela vägen upp till Katrinelund där dom förmodligen går i skolan. Jag satt verkligen och tokstirrade för allt var så skrattretande. När dom sedan ska kliva av säger tjejen högt till mig: "Sluta kolla på mig din jävel!" eftersom hon förmodligen sett hur jag tittat på henne. Utanför bussen kollar hon sedan på mig genom rutan , tar upp lånfingret och börjar lipa. Då kunde jag inte hålla mig längre..

Med ett gulligt leénde på läpparna vinkar jag snällt tillbaka..


NINYA SPEXAR

 

JAG OCH LIAM SKA BUSA MED JOCKE

Maten igår var utsökt. Förrätt, varmrätt och efterrätt, jag var nästan så mätt att jag inte kunde gå. Hade sedan en mysig kväll med Söder. På väg till bussen stöter jag på en myycket packad kille som börja springa efter mig och vill ha hjälp med det ena och andra. Han sprang rätt ut i vägen framför en bil som fick tvärnita, så han fick gå med mig ner till busshållplatsen. Han slog världens vurpa och slog i huvudet, stackarn. Tillslut kom en utav hans kompisar iallafall och tog hand om honom. 

När jag klev av bussen från stan gick det en kvinna framför mig som också slog vääärldens vurpa. Det var inte en liten lätt än det var en riktig rejäl, hon skrek till och landa pladask på ryggen. Tur nog höll jag mig på fötterna hela kvällen. Det är riktigt halt nu! Broddar borde införskaffas.

Kom precis hem från kalas, Linda fyller år idag. Jag och Liam lekte med Albin. Väntar på att m & p ska komma hem så ska vi åka till Jocke, vi ska ta med oss mat så ska pappa fixa med en massa sladdar och grejer i lägenheten och jag ska äntligen få se den ir.

Jag och Liam ska busa med Jocke

PÅ TANDOORI OCH ÄTA

Hemma från showen nu. Det var super bra, en hejdundrans show med LaGaylia och körslaget. Som grädde på mosen vann jag dessutom två priser i lotteriet dom hade, jag som aldrig brukar vinna.

Ska göra mig i ordning nu för om en stund ska vi på Tandoori och äta, ska bli jätte gott. Har sparat mig hela dan så det kurrar rejält i kistan nu. Jag verkligen älskar stark och indisk mat, bland det bästa. Efter maten ska jag åka till Söder och mysa och kolla Robinson.

Ha en bra kväll alla!

ISSHOW DÄR MINA SMÅ KUSINER ÄR MED

Hej allihopa! Fint väder idag, härligt va?! Om en halvtimme kommer min farmor och hämtar upp mig. Vi ska på Gärde och kolla på isshow där mina små kusiner är med, ska bli roligt. Var där förra året också och kollade, alla är jätte duktiga och det är kul att kolla på.

Blev ett kort inlägg, måste göra mig klar
Later

HEY STAY YOUNG AND INVINCIBLE


LARMET KÖRDE IGÅNG PÅ HÖGVARV

Har precis avnjutigt god middag, tacos, mm! Fick tyvärr göra det själv för mr and mrs har åkt till stugan och ska sova där. Men det är hyfsat skönt, även fast det förmodligen blir en lugn kväll för mig. Jag bara mååste se hur det går i Lets Dance, jag är en trogen följare. Får sällskap sedan iallfall, vilket är tur annars skulle jag ruttna i min ensamhet i soffan innan klockan slår midanatt.

Var på Gross en sväng förut men jag stannade i bilen medans herrn låste dörren och gick in och handla. Efter en liten stund körde larmet igång på högvarv, och där satt jag inlåst utan nyckel och ett tomt kontantkort. Folk stannade och stirrade och jag låtsades sova. Kändes som det var den bästa lösningen för att inte framstå som dum. Efter ungefär tio minuter kommer iallafall min hero och bryter pinsamheten.

Idag är det Iranskt nyår, så Gott Nytt År alla iranier!

NÅGRA AV MINA HALSBAND


SNART BLOMSTRAR DET


IDAG ÄR OPRAH DÅLIGT SMINKAD

Godmorgon kompisar! Tanken idag var att jag skulle ner och luncha på O'learys, men som ni märker är klockan två och jag försov mig. Mamma har både ringt och smsat men jag har inte hört någonting. Nu käns det som om det är lite försent så jag får äta något tråkigt här henne istället. Hrmff..

Fredag idag iallafall, skönt! Tänkte ta en uppiggande promenad, känner mig lite slö. Men idag är det inte lika höjdar väder som igår. Ser inte ut att vara så kallt men det är molningt och blåser. Igår sken solen och det var underbart, skönt att sitta ute utan jacka också i solen. Idag får man klä på sig lite mer. Speciellt jag för jag håller på att bli förkyld. Typiskt!

Idag är Oprah dåligt sminkad.. Påsig och fläckig!

LEDSEN KILLE




DET TAR PÅ KRAFTERNA ATT HA KALAS

Äntligen har alla åkt hem. Gissa om jag är slut, jag som dessutom var uppe vid halv åtta idag. Kommer sova så skönt inatt, och ingen skola imorgon så kan sova ut hur länge som helst, mm. Hade tänkt åka med Jocke till hans lya, har ännu inte varit och hälsat på. Men både han och jag var för trötta så det blev inget av de ikväll. Ska åka och våldgästa han någon dag *hööhö*

Nu sitter jag här, trött, övriga familjen ligger också helt utmattade i soffan. Det tar på krafterna att ha kalas. Jag har fotat Liam lite idag också, ska fixa några bilder nu så länge jag orkar. Lägger upp någon antingen ikväll eller imorgon. Beror på hur länge jag orkar hänga med.. Veronica gör mig iallafall sällskap, lalala

Jag hör hur sängen ropar redan nu *jääsp*

SMASKIGA BAKVERK






GRATTIS TILL MIN MAMI

Nu är mina halsband klara, äntligen. Jag var uppe tidigt i morse och har pysslat och bakat fin fina cup cakes. Ni ska få se båda sen. Pappa tog ledigt idag så vi har varit och handlat tårta, prinsess som är en av dom godaste. Om en stund kommer lite folk hit och då blir det till att hugga in.

Nu ska jag vara med min mami,
Grattis till henne! <3


HÖGAKUSTEN




HAR FÖRSÖKT FIXA MED MINA FLIKAR

Har precis kollat klart på G. Väntar på att pappa ska komma hem, han sa att vi kanske skulle åka på Birsta. Om inte så tänkte jag kanske följa med Moa och träna. Vi får se vad papsen säger.

Har försökt fixa med mina flikar längst upp på bloggen. Dom ser inte ut som dom ska på vissa datorer. På min data ser det bra ut, men om jag kollar från någon annan data så ser det inte ut som det ska. Dom ska ligga bredvid varandra och både Startsida och Mina Foton ska synas. Vet inte vad jag gör för fel heller så det inte blir rätt. Lite hjälp uppskattas..

Dessutom är jag så less på min design... blää


TVÅ BILDER PÅ MOA FRÅN IDAG




KANSKE LÄGGER UPP NÅGON HÄR OCKSÅ

God morgon allihopa! Jag är vaken och allert. Om en stund ska jag ut och plåta. Idag står Moa modell, ska bli roligt. Direkt efter tänkte jag gå in och fixa bilderna. Kanske lägger upp någon här också.

Later

HÖGAKUSTEN




NJA, KAN BLI SVÅRT. JAG ÄR I RIGA JA!

Jag och pappa håller på fixa rolig sak till mammas födelsedagspresent, hon fyller nämligen år på torsdag. Födelsedag = Tårta = Wonderful! Längtar som bara den. Om en stund ska jag ta mig ett bad sedan ska jag bort till Tomas en sväng och heja. Ska sitta i soffan tills klockan åtta, då min tvkväll börjar. Först Den rätte för Rosing och därefter DH, yeyho!

Ni vet att jag berättade att jag skulle ringa till Lotta och försöka få med mig henne till skolan idag. Haha, det var lite roligt. Ringde henne igår kväll och frågade om hon skulle komma. Svaret jag fick löd ungefär såhär:
 
"Nja, kan bli svårt. Jag är i Riga ja!"

Vilken jävel.. Inget har hon sagt heller..

MAMMA KATT SOVER BARNSÄKERT


TÄNK VILKEN KÄNSLA

Jag blir så irreterade på folk som sitter i telefonen i en evighet när det är viktigt och man måste ha tag på dom. Har gått lös på pappas mobil i snart en halvtimme, det ända jag möts av är: tut tut tut tut.. Nu är jag argghhh, måste skrika. Jag älskar att skrika när jag är arg. Tänk vilken känsla att stå ensam i en öken och kunna skrika det allra högsta man kan. Det står på min to do lista innan jag dör.

Några som inte älskar lika mycket när jag skriker är N & N. Såg precis Noa ligga så fridfullt på ett nytt ställe. Jag tror jag sparar det här skriket tills min safariresa.

Generöst va?

OCH I SVART VITT












NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR I FÄRG












FIXA LITE BILDER SOM JAG PLÅTADE IGÅR

Vart en kort dag idag skönt. Bara haft Matte där jag är själv med en lärare. Det är bra, det går fort och man kan få mycket hjälp. Jag har dessutom fått en läxa tills nästa lektion, käns som back in the days. Bäst jag gör det fortast möjligt, medans jag kommer ihåg allt. Kan inte påstå att det är överkurs, men ändå..

Jag ska fixa lite mat, det kurrar kistan sedan ska jag fixa lite bilder som jag plåtade igår på lilleman. Lägger upp dom lite senare.. Och..

.. Får inte glömma läxan.. Viktigt..

HUR FÖRDRIVER MAN TIDEN NU?

Inatt var en konstig natt. Kan bero på att jag glömde att dra ner rullgardinen när jag la mig. Vaknade först en gång av att det var alldeles ljust i rummer, fick ett ryck, trodde jag hade försovit mig, visade sig att klockan bara var tio över tre. Fans inget vettigare att göra än att somna om. Vaknade igen av att det var ännu ljusare, fick ett till ryck, trodde jag försovit mig igen, visade sig att klockan var fem. Somnade om, vaknade när klockan ringde, förstod att jag inte försovit mig. Var konstigt nog hur pigg som helst.

Sitter på skolan nu. Hade tänkt gå till Louisa innan jag ska bort på GA, men självklart är hon inte här. Hon kommer tillbaka om ungefär en timme. Orkar man gå tillbaka sedan hela vägen hit och sen ner på stan igen. Tveksamt, men jag måste?

Hur fördriver man tiden nu?

JAG OCH LIAM BUSADE IGÅR








NU SKA JAG TA VARA PÅ MIN LEDIGA DAG

Hann inte skriva någonting igår. Vaknade ganska sent och då följde jag med pappa och storhandla. Morfar kom och hälsa på sen myste jag med Liam hela kvällen. Vi bakade goda muffins och kollade på film. Igår var också min favorit Beck på tv så kollade såklart på den.

Idag kunde jag sova ut igen, för har ingen skola. Men imorgon ska jag upp, då börjar jag halv nio. Kommer bli kämpigt. Men som tur är så är det bara en kort dag. Ska se om jag kan övertala Lotta och följa med också, vilket jag tror är omöjligt. När vi egentligen inte behöver gå..

Nu ska jag ta vara på min lediga dag
Later

VÄRLDENS FINASTE KILLE


EN RIKTIGT HÖJDARLÖRDAG

Pappa kom inte bara hem med karra, han tog med sig mat från McDonalds också, satt fin fint i kistan. Efter maten skjutsade pappa ner mig till Bettan där jag sitter nu. Vi myser ikväll med Melodifestival och hallon/blåbärpaj i hennes lilla lya.

En riktig höjdarlördag


SOM AVSLUT PÅ KVÄLLEN FICK DET BLI EN KVÄLLSMACKA

Hey everybody! Ligger i soffan nu och kollar på hockey och käkar bullar. Jocke var förbi en sväng nyss också men nu skulle han vidare till sitt eget. Hela dan har varit slapp, legat i sängen hela förmiddan och kollat på The Hills. Kommer få hoppa lite i mitt egna tittande nu för är snart vid avsnitten som visades idag på mtv.

Igår kockade jag och pappa gómiddag sedan satte vi oss i soffan och kollade på Lets Dance. Börjar dra ihop sig nu, och jag vet inte riktigt vilken jag hejar på. Tycker alla som är kvar är bra. Frida kom förbi och kollade läget och snackade lite skit, mycket trevligt. Som avslut på kvällen fick det bli en kvällsmacka på McDonalds *smask*


Pappa ska köpa med sig karra hem,
jag är såå sugen


EFTER ATT HA RÖRT OMKRING PÅ GOLVET I ALLA DAMMRÅTTOR

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan. Skönt att jag kunde sova ut lite. Låg vaken flera timmar i natt och hade jätte ont i magen. Det var omöjligt att tänka på någonting annat och kunna somna om. Somnade som tur var vid halv 4 någon gång.

Hade tänkt åka ner på stan idag och möta Söder, men tiden har sprungit iväg så nu, så nu börjar det bli för sent. Har städat lite på mitt rum nyss, vilket jag skulle ha gjort igår. Men blev så att jag slängde ner allt på golvet istället. Det är så dammigt på mitt rum, så efter att ha rört omkring på golvet i alla dammråttor känner jag mig smutsig.. Måste ta en dusch!

Sexiiihhgt va

JAG OCH MIN UNDERBARA ÄLSKLING


SMASKAR MED MINA TORRA LÄPPAR

Var och handlade med pappa förut och på vägen hem tog vi en in drivare på Max och köpte en varsin burgare som vi tog med oss hem till soffan och hockeyn. Har legat där hela kvällen och kollat. Jo, jag och Ante gjorde blåbärs smoothies förut också, har sparat min i kylen så den är riktigt kall när jag ska avnjuta. *Smaskar med mina torra läppar*

Måste städa lite på mitt rum lite innan jag lägger mig. Det är fullt med kläder utspridda över hela sängen som måste bort för att jag ska få plats. Skönt nog så har jag ingen skola imorgon så har ingen brådska med att gå och lägga mig för att komma upp i tid och jag kan sova ut hur länge jag vill. Känns nästan som en lördag imorgon.. Vissa har tur!

Jag skulle kunna och sitta och skriva här i evigheter för jag sitter nere på min stationära dator och jag älskar tangentbordet jag har här. Blir sån skillnad när man är van att sitta vid en bärbar, och det smattrar så skönt. Tyvärr har jag inte så mycket intressant att skriva. Blir tråkigt för er att läsa när jag bara tomskriver också.. Vilket jag föresten gör nu.

Så nu får det vara bra
Later kompisar

IDAG DISKUTERAR DOM TONÅRSGRAVIDITETER

Det blev inge psykologi ändå, jag fastnade framför The Hills och kunde verkligen inte slita mig, till slut vart det för sent. Nu ska jag kolla på Tyra Show, idag diskuterar dom tonårsgraviditeter. Unga tjejer som är gravida och några som vill bli gravida är med i programmet. Det här komer att bli intressant!

Har ni sett vädret? Woow! Solen skiner och det är plusgrader. Här inne kan man inte sitta hela eftermiddan, måste ut och andas luft. Ta en skön promenad kanske.

TRE EGOS PÅ MORGONKVISTEN


SOME HELP PLEASE

Godmorgon kompisar! Jag är duktig idag och tänkte gå på mina två lektioner, även fast jag egentligen inte behöver. Visade sig iallafall att musiken var inställd, hmm.. så jag åkte hem istället. Nästa lektion börjar inte förrän klockan tre, käns drygt att åka in igen men tror inte jag har någonting bättre för mig ändå. Och om jag går på den kommer jag känna mig stolt ikväll.

Jag ska göra frukost nu och kolla om det är något bra på tv, annars slår jag på en rolig rulle...
Om fyrå timmar måste jag åka, jo-o-o-obbigt..

Och jag har fortfarande inte kommit på något bra till projektarbetet. Some help please..

ROSEBUD


MED MINA MAGISKA HÄNDER

Skönt att vara ledig idag, sova ut och inte behöva stressa till nått. Var ner på stan förut och köpte mig en ny sminkborste som jag behövt rätt länge. Jag tog saken i egna händer eftersom det inte händer någonting när någon ska följa mig på Birsta. Nu kom jag precis hem och ska göra något att äta och kolla på en film. Jag tror inte huset har så mycket mat att erbjuda men jag får snickra ihop någonting.

Med mina magiska händer

EN EGOBILD PÅ KVÄLLSKVISTEN


HUR LÖSER JAG DETTA?

Idag är en jätte bra ligga i soffan hela kvällen och kolla på tv kväll. Om en halvtimme börjar Den rätte för Rosing, följt av Desperata Hemmafruar och sedan A shot at love, en påse karra och kvällen blir fin fin. Hade egentligen tänkt följa med övriga och kolla på Jockes nya lya som han flyttar in i idag, men tvn var ännu inte i kopplad så.. Sorry, men jag missar inte mina program.

Fast nu blir det istället omöjligt att få tag i den där godispåsen innan klockan åtta.
Hur löser jag detta?

GRABBEN I HUSET BREVID


VART EN KORT DAG I SKOLAN IDAG

Vart en kort dag idag, pratade bara lite med David hur det blir dom komande tre veckorna. Vi som inte har en praktikplats ska själva komma på någonting som vi kan göra ett slags fotoprojekt av. Det står helt stilla i mitt huvud, hjälp mig. Kom med någon bra idé någon. Egentligen så är alla lektioner uteslutna men jag tror ändå jag tänkte gå på Individuella valen på tisdagar och torsdagar, annars tror jag mina betyg där hänger lite löst. Eftersom det bara är 50-poängskurser och vi inte har så lång tid på oss så missar man ganska mycket under tre veckor, då det är två lektioner i veckan inom varje val.

Jag fick mitt betyg för Mode/Reklam projektarbetet idag, och gissa vad.. Jag fick MVG!
Jag är så stolt!

Gjorde även mina val till trean idag. Kommer att läsa Servering till vardag och fest på höstterminen och Textil färg och form på vårterminen. Det var det som lät roligast så fick bli så. Känner inte för att läsa ett ämne där det bara är teori så det här ska nog bli bra. Jag ska också läsa en Webdesigns kvällskurs på måndagarna, detta är endast för att jag ska få ihop tillräckligt med poäng. Fick med mig Pauline på det, så det ska nog bli roligt ändå.

Nu ska jag fixa lite lunch sen har jag lite mail jag måste skicka iväg.
Later fellas

BÄST JAG SKYNDAR

Lång sovmorgon idag! Börjar inte förrän efter tolv någon gång. Känner mig ändå stressad, har inte en aning om när bussarna går. Ska börja gå ut snart. N & N ska bara ha mat dom står och skriker och göra mig ännu mer stressad. Bäst jag skyndar..

Later


NÅGRA TAPPRA FÖRSÖK






LITE VUXENPOÄNG TILL MIG TACK

Verkar inte bli något med Birsta idag, om jag inte tar mig ner på eget vis vill säga. P har planerat hockeykväll och han kommer inte slita sig en sekund. Istället tror jag att jag ska baka någonting och slå mig ner med några filmer, då kan jag dessutom få sällskap av en tröttis som inte vill göra något. Eller så åker jag ner till 7 Eleven och fikar kaffe och vaniljmunk, gjorde debuten igår och det var grreat. Lite vuxen poäng till mig tack som tog kaffe istället för alla läskedrycker dom hade att erbjuda.

Nu måste jag göra någon mat, jag svälter, värre än någonsin.

VÄRLDENS BÄSTA LILLA KILLE


NU ÄR JAG KLAAD

Ingen skola idag, men jag var hurtig ändå och var uppe vid åtta. Lika bra att göra mig redo för imorgon, annars kommer jag ligga helt död då när jag verkligen måste upp. Har inte gjort så mycket idag, kollat på film och målat naglarna och lite sånt. Ska nog ner på Birsta sen och köpa en ny sminkborste, får se om jag får med mig p. Brukar gå ibland, men är det korta ärenden brukar han stanna i bilen. Spelar inte mig någon roll, för det är lift dit jag vill ha.

Ska göra mina individuella val till trean idag också, eller imorgon. Ska vara klart tills på Onsdag. Har bara kollat igenom snabbt vad som fanns och vad jag minns hittade jag ingenting som lockade mig. Men jag antar att jag måste välja någonting för att få ihop poäng. Tråkigt bara att läsa någonting man inte ens är intresserad av.. Men men, allt är inte roligt.

Något som är roligt är iallafall att min huvudbonad kom i lådan idag.
Så nu är jag klaaad

JAG OCH PAPSEN SKA UT OCH RULLA

Idag har jag varit med Liam bort till Albin och lekt, sedan gick vi hem och kollade på film och byggde pärlplatta. Ska ta mig en dusch nu sen ska jag och papsen ut och rulla. Ska komma igång med körningen nu igen nu när snön börjar tina bort. Fast ja, nu snöar det igen! Bäst ni ser upp ni som är ute och kör, för här kommer jag..

Brum brum

SOLIG SOMMARDAG I JULI


DRAR NER NATTMÖSSAN

Nu har myskvällen med Fransson tagit sitt slut. Vi spelade spel med Liam tills det var dags för lillen att hoppa i kojs, då vi gick över gatan där vi tacklade några avsnitt The City. Båda vart sugna på mat, vilket löstes på bästa sättet, med en kvällsmättare på Donken, satt dödsbra i kistan. Åkte tillbaka hem där vi återgick till tittandet.


Nu ligger jag iallafall hemma i min säng och är hur trött som helst, ska lägga undan datorn och drar ner nattmössan. Imorgon är sista dan på lovet och den tillbringar jag i sängen med en rejäl sovmorgon. Sounds good, huh..



Nite fellas


NÄR JAG INTE ENS VAR PLANERAD

Precis slagit ro i sängen. Har haft myskväll med Mamma och Maria ikväll. Åt en massa gotta och kollade på G, som jag verkligen ääälskar, så underbar film, kanske till och med en utav dom bästa (efter Rädda Willy då). Konstigt att man nästan får lite flashbacks, även fast det utspelar sig på 80-talet, när jag inte ens var planerad. Ibland önskar man att man levde på 80-talet, det verkar ha varit en upplevelse i sig. Får nöja mig med att jag levde på 90-talet och körde stenhårt på buffaloskor och magtröja, för det var ju faktiskt också en upplevelse.

Som sagt, ligger i sängen nu och ska fortsätta på min tillbakablick på alla The Hills avsnitt. Har sett hela season 1 & 2 nu (försökte vara klitchig och slänga in ett engelskt ord där, men jag vet faktiskt inte hur det stavas på svenska så. Sesång eller Säsång?) börjar på 3an nu. Får se hur långt jag hinner ikväll.

Är inte så trött, lucky me!

EN BILD FRÅN MODE/REKLAM PROJEKTET


SÅ JAG ÄNTLIGEN KAN BÖRJA ANVÄNDA DOM

Godmorgon! Skönt att mamma inte hunnit kommit hem innan jag vakna, då hade det blivigt stressigt. När hon kommer hem ska vi åka ner på Birsta och köpa lite små saker, bla annat kedjor så jag kan göra klart mina halsband så jag äntligen kan börja använda dom. Yeey!

Det får vara allt för inlägg just nu, ska börja göra mig klar.
Later

BRA MED MYCKET SPACE

Jag som inte hade tänkt sova bort hela dan sov iallafall bort halva. Vaknade vid halv 2, gick upp och tog mig en dusch. Min nya kameraväska hade kommit idag, blev så glad. Den var mycket större än vad jag trott den skulle vara, men inte klagar jag. Bra med mycket space! Nu väntar jag bara på att min hatt ska komma, borde ha kommit för någon dag sen tycker jag. Men kanske imorgon då.

Jag har gett upp det här med praktik helt nu iallafall, nu orkar jag inte ringa runt mer och det finns ingenstans jag vill vara på av det lilla som finns kvar. Får vara på skolan istället och se vad Svanthe och Malte hittar på åt oss. Jag hoppas det är några fler som kommer vara på skolan?..


Hela dagen idag har varit lugn. Var på City Gross en sväng och handlade lite, hem igen, käka lite middag och slog mig ner i soffan. Somnade en stund så kommer förmodligen ha lite svårt att somna sen. Eller om jag känner mig själv rätt så somnar jag hur lätt som helst ändå. Ligger i sängen nu och kollar på lite The Hills avsnitt, får se hur länge jag orkar.

Men några timmar till ska nog inte vara något problem..


UNDVIKER ATT SPOTTA KATTHÅR HALVA NATTEN

Har legat i soffan och haft lite Andra Aveny maraton på dom senaste sex avsnitten som jag ännu inte hade sett. Kollade upp på klockan och såg hur tiden bara sprungit iväg. Tänkte snart gå ner och lägga mig, är hur trött som helst. Är också mer täppt än någonsin, detta kommer bli en ruff night. Trots att jag fortfarande har en härlig otrivindos i varje borre som väntar.

I morgon ska jag inte sova bort hela dan, så jag hoppas på fint väder! Inatt sover jag med stängd dörr, undviker att ligga och spotta katthår halva natten och vakna av en sträv katttunga i mitt ansikte.

VEM KAN INTE ÄLSKA NÅGON SOM DU


FORTFARANDE INGET NAPP

Inatt sov jag så skönt, ända tills jag vaknade av att Noa stod och sniffade mig i ansiktet. Gick upp, tog lite fika och började desperat ringa runt till ännu mera stockholmsfolk. Tog en promenad ner till moster där vi fortsatte leta och ringa. Fortfarande inget napp! Nu ger jag upp.. Men jag åker till Stockholm i vilket fall som helst nästa helg. Ska bli kul!

Nu kom jag precis hem, hade tur och fick skjuts. Hade inte orkat gå, i värsta fall hade det fått blive bussen två hållplatser. Skulle vilja ta en dusch eller ett bad, men jag orkar inte stå upp i duschen i tjugo minuter och om jag lägger mig i badet kommer jag förmodligen somna. Tror jag gör soffan sällskap, med en kopp kaffe så jag piggnar till.

Idag är den riktiga lilllördag, inte igår som jag skrev. Men min kväll blir nog lugn. 

VÅRAN UNDERBARA MINSTING


BÄST VERONICA SPELAR EN GAMMAL SÅNG

Verkar som om den bra tv kvällen tog slut. Så nu sitter man här rastlös och pigg. Har precis gjort en Hello Kitty pärlplatta som vart super fin. Ska åka och köpa lite fler kedjor imorgon till alla jag gjort, sen kan ni få se mina mästerverk. Nu börjar jag lessna på att sitta och pilla med små pärlor för ikväll. Så vad gör man nu?

Var någonting som for i golvet nere förut, vart lite rädd så hämtade redskap från köket och satte mig i soffan. Får nog sova uppe för jag vågar inte gå ner. Tur N & N är hemma iallafall, med oklippta klor.

Och just ja.. När jag gick på toa förut hörde jag en könsmogen katt stå på bron och skrika..
MJAAAAAOOOOOOOOO!! (med riktig mörk stämma) Gissa om N & N är på sin vakt..

Är det bara jag eller är det läskigt att vara ensam i ett hus?
Jag tror det är bäst Veronica spelar en gammal sång för mig så jag kommer på andra tankar.

FULLMÅNE


VOILÀ, EN RIKTIG HÖJDAR TISDAG

Wohoo! Det är visst en riktigt bra tv kväll ikväll.

Den rätte för Rosing 20.00
Desperata Hemmafruar 21.00
A shot at love 22.10
SATC 23.00

Nog för att jag sett dagens avsnitt av SATC, men det kan gott och väl ses igen. Lite kvällsmat på det här och Voilá, en riktig höjdar tisdag. Kom för en stund på att det är tisdag, jag har gått och tänkt att det är onsdag hela dan.

Blir det till att laga kvällens mat eller beställa?

SNÖN LIGGER VIT


STOCKHOLM ÄR EN STOR STAD

Har suttit och ringt runt till en massa fotografer i Stockholm sedan klocken ett någonting idag, utan något riktigt napp. Börjar bli less! Hittar inga fler heller som jag tycker passar mig som jag kan ringa. Väntar fortfarande på att en tjej ska ringa upp och jag har en kille kvar att ringa. Men om ingen av dom kan? Då vet jag inte hur jag ska lösa detta. Förstår inte att det ska vara så svårt.. Jag menar, Stockholm är en stor stad. Borde finnas någon som kan ta emot.

Har precis ätit lite, blev kyckling. Ligger i soffan nu fortfarande i pyjamas och kollar på SATC. Hade tänkt ta ett bad, men måste vila mig lite först. Känner mig ganska trött, blir förmodligen en lugn kväll. Nog för att det är lilllördag. Men..

Vad finns det att göra?


SÖDERBLOMSKAN HAR ANLÄNT

Nu har söderblomskan anlänt, jag har fått lite mat i magen och vi har fyllt det första glaset.
Vi blir förmodligen kvar här hela kvällen och äter gotta och snackar en massa skit.


CLOSE UP PÅ EN VACKER SNÖFLINGA


SÅ SKA EN RIKTIG SÖNDAGKVÄLL SE UT

Godmorgon! Det blev en liten sovmorgon idag, vaknade för en stund sen. Tror nästan jag sov för länge, för känner mig ändå trött nu. Gårdagen var super mysig. Fransson kom hit när hon hade käkat så åkte vi ner på Ica och handlade gotta som vi kunde unna oss. Glass, bär, dip, chips, godis och en gammal goding film! Så ska en riktig söndagkväll se ut.

När vi vaknade gick vi upp och fikade och satte oss och gjorde pärlplattor. Tävlade om vem som kunde göra den finaste på tid. Nu är jag ensam och ska gå och ta mig en dusch om en stund, eller varför inte ett bad? Idag igen! Käns som jag har all tid i världen att bara sega på hela dan, lilla i badet i en timme, äta sen middag..

Ikväll tänkte jag och söder slå ihop. Ta några goda drinkar och snacka skit, som förra helgen. Vilket betyder att jag måste ta mig ner till någon affär och införskaffa något till min tomma kyl. Men det får bli lite senare..

PÅ VÅRAN GATA I STAN

  

IKVÄLL BLIR DET HÄNG MED FRASSE

Jag har precis varit duktig och städat lite. Var tvungen att hänga ut mina täcken på vädring också, N & N lossar så mycket päls nu och mina täcken var båda mycket drabbade. Älskar att gå och lägga mig på kvällen med täcken som hängt ute och blivigt kalla, så jag tror dom ska få hänga kvar tills det är dags att hoppa i kojs.

Ikväll ska jag hooka upp med frasse, ska bli kul. Vi är bra på att hänga! Måste laga middag först.. Undra vad man ska göra. Något som inte är överkurs.. Lär bli nudlar. När jag vaknade i morse tänkte jag att kylen skulle vara full med en massa som jag kan äta dom här dagarna, men tvärtom. Det näst intill ekar i kylen. Finns ingenting att äta.

Tur jag har en fet påse karra.

ÄNNU EN BILD TAGEN FRÅN ALNÖBRON


DET TOG SIN LILLA TID MEN NU ÄR DOM IVÄG

Klockan är halv 12, jag är vaken och allert. Förstår inte vad dom hänt med mig, inte för att jag klagar. Det är bra att jag är uppe i tid och kan ta vara på mitt lov. Vädret är strålande, så det kan nog inte bli bättre.

Nu har hela familjen packat in sig i bilen och åkt. Det tog sin lilla tid som vanligt men nu är dom iväg. Ångrar lite nu när jag sitter här själv att jag inte följde med. Men nu är det too late. Istället för att ångra mig ska jag njuta av ensamheten.

Så.. Vad gör man idag?

RSS 2.0